Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували новий BMW 3-Series Touring

Автовиробник із Мюнхена вкотре здивував своїм універсалом 3-Series, який додав до спортивного образу седану трохи комфорту та практичності. Давайте знайомитись з новим стандартом у класі спортивних машин і це не гучні слова, адже BMW 3-Series Touring виявився досить сбалансованим та гармонійним автомобілем за привабливою ціною. Звісно що мова йде про базові ціни на BMW 3-Series, які починаються з 35 тисяч євро.

Незважаючи на зростання сегменту позашляховиків, баварці пропонують не тільки кроссовери а і звичайні універсали, які користуються популярністю у Західній Європі. В осени на автосалоні у Франкфурті ми побачимо всю лінійку моторів для седану та універсалу 3-Series, але поки що зосередимось на дизайні та функціональних можливостях нової моделі. Завдяки вдалим габаритним розмірам новий турінг має власний стиль та виглядає більш граційно ніж седан. Якщо передня частина у седана така ж сама, то задня частина універсала повністю відрізняється. Завдяки збільшенню ширини кузова на 2 см, універсал виглядає спортивно та потужно. Нарешті в BMW випустили насправді красивий та практичний автомобіль у D-класі.

В середині BMW 3-Series Touring з҆ явилися нові матеріали оздоблення. Архітектура центральної консолі та панелі приладів не відрізняється від тієї що ми бачили в седані. Водночас, відчуття від універсалу трохи відрізняються. Як не дивно саме в кузові турінг трійка має більш спортивні налаштування.

Краще зосередитись на задній частині цієї моделі, тому що універсал нового покоління 3-Series має цілий ряд переваг над попередником, включаючи збільшений на 11 см завантажувальний отвір. Відтепер ніщо не заважає Вам класти речі у цей досить вмісткий та зручний відсік. В звичайному полеженні розмір багажника складає 500 літрів, але коли скласти задній ряд сидінь його об҆ єм зростає до 1500 літрів.  

Лінійка моторів універсала така сама як і у седана, ми маємо вибір з семи силових установок. Базові мотори – це 2-літрові четвірки, а топові двигуни мають 6-циліндрів. Потужність простягається від 150 до 370 к.с.

Найбільш потужна версія M340i xdrive, яка може прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 4,5 секунди! Це рівень справжньої М3 попереднього покоління. Доречі сучасний універсал наврядчи отримає модифікацію М3, але літом повинна з҆ явитись гібридна модель модель 330e Touring.

Практичний та надсучасний універсал BMW 3-Series Touring чекає на європейський успіх і ми сподіваємось побачити цю модель незабаром і в Україні…

14.06.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували новий BMW 3-Series Touring

Політика конфіденційності